Carglass® Székesfehérvár

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Székesfehérvár műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Székesfehérvár megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Székesfehérvár szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Székesfehérvár műhelyében.

A Carglass® Székesfehérvár tippje:

Szervizünk ügyfélterében egy finom kávé vagy egy pohár frissítő víz mellett várhatja meg míg technikusunk megoldja autóüveg problémáját, mindemellett ingyenes wifi-hozzáférés szolgálja ügyfeleink kényelmét. Amennyiben nem szeretne műhelyünkben várakozni, több bevásárló központ, kávézó, étterem érhető el busszal, vagy akár gyalogosan 10-15 perc alatt.

Hol találja a Carglass® Székesfehérvár műhelyét?

A Carglass® Székesfehérvár szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a 8000 Székesfehérvár, Berényi út 50. (belső udvarban, fehér épület mögött, Bárdi Autó régi helyén) alatt találja. Városból kifelé haladva a temető után 100m-re bal kéz felől. Városba belelé haladva az elkerülő után következő körfoglalom után jobb kéz felől. Kérjen időpontot műhelyünkbe most!

További szervizeink Carglass® Székesfehérvár közelében