Carglass® Szervizek

1 Carglass® szervizpont Székesfehérvár területén

A Carglass® Magyarország hazánk egyik legjelentősebb autóüveg javítással, szélvédő javítással, szélvédő cserével foglalkozó vállalkozása. Cégünkannak a 34 országból álló, nemzetközi Carglass® hálózatnak a tagja, amely évente közel 11 millió autós számára nyújt javító- és csereszolgáltatást több mint 2.100 szervizének és 8.000 szervizautójának segítségével. Szolgáltatásaink:

  • szélvédő javítás és csere
  • országos lefedettség biztosítása (szükség esetén helyszíni kiszállással)
  • élettartam garancia az elvégzett munkákra
  • a szélvédőcserét követően szükséges ADAS kamera kalibrálás
  • ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése és igény esetén cseréje

A Carglass® Magyarország, mint az egyik vezető autóüveg-csere és szélvédő-javító vállalat szoros kapcsolatban áll az ország legtöbb biztosítótársaságával, amelyeknél Ön helyett elintézzük a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.
A Carglass® Magyarország hazánk legdinamikusabban fejlődő autóüveg javítással, szélvédő javítással, szélvédő cserével foglalkozó vállalkozása. Cégünk annak a 34 országból álló, nemzetközi Carglass® hálózatnak a tagja, amely évente közel 11 millió autós számára nyújt javító- és csereszolgáltatást több mint 2.100 szervizének és 8.000 szervizautójának segítségével.

Ha szélvédője javításra vagy cserére szorul, a Carglass® rugalmas szolgáltatásának keretén belül a hibás üveget Magyarország több pontján található szervizpontjai egyikén tudja megjavíttatni, illetve igénybe tudja venni a Carglass® mobil szélvédő szolgáltatását (kőfelverődés javítás, autóüveg csere). Mobil szerelőnk az Ön által meghatározott helyen fogja elvégezni a szükséges beavatkozást, otthonánál, munkahelyén vagy ahol éppen tartózkodik. A Carglass® az elvégzett munkákra élettartam garanciát vállal. Technikusaink a helyszínen mindig ellenőrzik ablaktörlő lapátjainak állapotát, és amennyiben indokoltnak találják azok cseréjét, úgy gépjárművéhez ajánlják a prémium kategóriás BOSCH Aerotwin termékcsalád lapátjait, melyeket kérésére fel is helyeznek. A Carglassnál naprakészek vagyunk a tekintetben is, hogy a fejlett vezetéstámogató rendszerek (ADAS) gyári előírásoknak megfelelő, szélvédőcserét követően szükséges beállítását a legtöbb esetben szervizeinkben helyben elvégezzük, mely elengedhetetlen része a szélvédő szakszerű cseréjének.

Sőt, a Carglass® Magyarország, mint az egyik vezető autóüveg-csere és szélvédő-javító vállalat szoros kapcsolatban áll az ország legtöbb biztosítótársaságával, amelyeknél Ön helyett a Carglass® intézi a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt. Amennyiben Ön rendelkezik üvegkárra érvényes casco biztosítással, úgy a biztosítása téríti az üvegkár helyreállítását, és Önnek legfeljebb a %-os (!) önrészt kell fizetnie.