Carglass® Budapest XI. ker

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Budapest XI.ker műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Budapest XI. ker megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Budapest XI.ker szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Budapest XI. ker műhelyében.

A Carglass® Budapest XI. ker tippje:

Fogyasszon el egy finom kávét, olvasgasson kényelmes ügyfélterünkben, miközben technikusaink megoldják autója problémáját. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.

Hol találja a Carglass® Budapest XI. ker műhelyét?

A Carglass® Budapest XI. ker. szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a budaörsi repülőtér közvetlen szomszédságában a Repülőtéri úton találja meg. A MOL benzinkutat elhagyván, a körforgalomba behajtva, majd kb. 100 m után a balra lévő telephelyre forduljon be. A Szerviz a csarnok épület mögött található.

További szervizeink Carglass® Budapest XI. ker közelében