Carglass® Budapest XVII.ker

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Budapest XVII.ker műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Budapest XVII.ker megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Budapest XVII.ker szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Budapest XVII.ker műhelyében.

A Carglass® Budapest XVII.ker tippje:

A MOL shop-ban egy frissítő kávé, ásványvíz elfogyasztása mellett megvárhatja amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját vagy körülnézhet a közeli bevásárlóközpont üzleteiben. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.

Hol találja a Carglass® Budapest XVII.ker műhelyét?

A Carglass® Budapest XVII.ker műhelyét a XVII. kerületi Tesco bevásárlóközponttal szomszédos MOL töltőállomás korábbi automosó helyiségében találja meg. Kérjen időpontot műhelyünkbe most!

További szervizeink Carglass® Budapest XVII.ker közelében