Carglass® Budaörs

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Budaörs műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Budaörs megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Budaörs szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Budaörs műhelyében.

A Carglass® Budaörs tippje:

Amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját, Ön el tudja intézni bevásárlását a közeli hipermarketben, körülnézhet a bevásárlóközpont üzleteiben, de megvárhatja a javítást vagy cserét nálunk is, kellemes környezetű ügyfélterünkben. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.

Hol találja a Carglass® Budaörs műhelyét?

A Carglass® Budaörs műhelyét az M1/M7 bevezető szakasza mellett elhelyezkedő Auchan bevásárlóközpont mellett, az Auchan benzinkúttal szemben találja. Kérjen időpontot műhelyünkbe most!

További szervizeink Carglass® Budaörs közelében